Nuffnang Ads

Tuesday, September 25, 2012

Intai-intai, Jeling-Jeling

Assalamualaikum!
Sibuk mula terasa.   Apa tidaknya, projek tiba2 datang bertalu2.  Syukur, alhamdulillah.  Bulan ni punyalah free tak ada projek apa2.  Dalam free tu pun, boss suruh itu ini, sampai nak intai blog teman lain tak sempat dah.  Cuma boleh jejak beberapa blog saja, yang lain tu jeling2 manja gitu.  Memang tak sempat langsung dah nih.   

Bulan depan mula la sibuk, dapat projek di sebelah nun utara dan di selatan darul takzim.  Dalam kawasan bandar pun masih lagi rancak berjalan, mudah2an tak ada apa2 halangan besar dan moga projek dapat dilaksanakan mengikut tarikh yang ditetapkan.  Kalau tidak....denda lerrrrr jawabnya.  Alhamdulillah, syukur rezeki ALLAH limpahkan kepada hamba2Mu ini.  

P/S: Agak2 hujung tahun ni dapat lagi ke bonus....adohaiiii...berangan la pulak makcik sorang nih!!!

2 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

kalau projek kat selatan Darul Takzim tu, Kak Zu turun ke selatankah???

zuwaidah said...

Sayang Sari, kak zu tak incharge utk projek...cuma secretary saja hihiihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...