Nuffnang Ads

Wednesday, November 30, 2011

Problem Lagi!

Assalamualaikum semua!

Wah!!! Dah lama jugak ye, saya tak update apa2 di sini...memang teringat sangat2.  Tapi disebabkan internet problem di ofis, langsung tak boleh nak buat apa2.   Nak tahu macamana saya update nih, saya pakai laptop sendiri dan broadband di ofis.   Terpaksa digunakan buat sementara waktu, sehingga line pulih semula.  Nak check email ofis pun susah jugak nih.   Saya sendiri tak puas hati pakai laptop nih, terasa janggal sangat.

Ok, nanti saya update lagi.  Tujuan masuk ni pun, cuma nak memaklumkan saya akan update lagi bila line di ofis sudah OK.  Tak syok betul pakai laptop nih...Haishhhhh!!!!

2 comments:

azam said...

sabar...insyaallah nanti oklah tu

Oh Oeya said...

Mudah2an semua ok ok ajer ya Kak Zu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...