Nuffnang Ads

Tuesday, December 6, 2011

Syukur...dah berfungsi semula

Assalamualaikum!
Tengok pada last update adalah bulan November.  Hari ni baru internet berfungsi semula setelah hampir seminggu "handicapped" tanpa internet.   Dah jadi malas pulak rasanya nak update, tapi sayang pulak kan.   Hey, tak boleh jadi nih.

Pagi ni, smooth saja buat kerja, boleh check email, cari data yang diperlukan.  Rasa lega sangat.  Dah tengahari ni, baru reda sikit kerja2 yang penting yang perlu didahulukan.  Yang lain tu, boleh buat petang ni jugak.

Banyak yang nak diupdate di sini.  Tapi tu la...bila idea tengah mencurah2, internet pula buat hal.   Hasilnya, ideanya dah hilang entah ke mana.   Kalau digodek2 balik kamera dalam handbag tu, sure rasanya timbul balik kot idea yang nak dicurahkan ke sini hehehehehe.

Ok, jap nak isi perut dulu.  Lepas tu nak singgah ke MPH nak collect buku 
"BADAI SEMALAM".   Orang tengah demam OMBAK RINDU, saya lak gi order buku BADAI SEMALAM (padahal buku ni pernah baca, tapi entah mana lak buku ni, sapa yang pinjam tak bagi balik ni hah!!!)

Jap lagi kita jumpa lagi yeeee, insyallah!

Nota: rindunya nak blogwalking kawan2....dah lama ketinggalan nih

5 comments:

*SiRibenMerah said...

yeahhh..
welcome back..

hikssss~

azieazah said...

Sampai ke sudah, Kak Azie tak pegi pun tengok teater Badai Semalam tuh. Plan juga, tapi sibuk sampai terlepas!

TiTi said...

hehe kalau internet buat hal, mmg boleh tergendala byk hal :D

etiey.com said...

hehhe... saya pun dh kembali bw... lama giler terstuck bw. hehhehe jenguk2 la ke rumah saya... :)

kakngah said...

smlm baru je terima buku beli on9. kali ni tak beli novel. beli buku motivasi dr. HM Tuah. tukar angin sikit.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...