Nuffnang Ads

Wednesday, November 23, 2011

Salam Singgah

Assalamualaikum.

Sejak kebelakangan ni, saya jarang dapat berkunjung mesra di rumah kawan2 bloggers yang lain, suntuk sangatlah masa saya di pejabat ni.  
Kalau boss tak ada pun, ada kerja yang perlu dibereskan dulu.  Kadang2 punya ralit, dah pun petang, nak update dah jadi malas, idea entah ke mana2.  Pada ketika ini pun, sementara ada idea nak menulis, saya update segera (boss pun belum masuk lagi ni).

Saya janji saya akan menziarah blog2 teman2 saya ini bila ada kesempatan waktu, kadang2 jadi silent reader saja, tanpa tinggal jejak. Harap kawan2 tak kecil hati ya!

Ok, nak sambung semula kerja.  

4 comments:

azam said...

:) no sweat

makcikkantin said...

Selamat bekerja. Ada masa singgah, tak ada masa nak buat camna kan?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

cian bz ekkk
x per BW biler free ekkk
tahu biler keja mmg time nak berblog ni limit sgt

marinahunny said...

keja yg penting kena uitamakan dulu ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...