Nuffnang Ads

Tuesday, June 5, 2012

Specially Hand Delivered!

Assalamualaikum!

Alhamdulillah, hajat nak memiliki buku HILANG MELAYU DI DUNIA tertunai sudah.  Yang rasa bangganya,  penulis datang ke ofis hand delivered buku tersebut. (sori tak ambil gambar pun, malu sehhhh).  Dengan tak segan silu, saya terus tanya En Khalid Salih, ada signature tak hehehehehe.  Dia kata "Dahhhh....siap sudah".   Terima kasih yeeee...sudi meluangkan masa datang terus ke ofis.  Ingatkan dah saya beri detail untuk proses poslaju, rupa2nya dia ler Poslaju nya.  Terima kasih naaaaaa!!

Ni diaaaaa...buku sudah ada dalam tangan.   Mak sukaaaaaaa
Ada signature lagi tuuuuuu....bangganyaaaa
Baru je baca sikit...sebab sekarang ni tengah baca buku ni.

Haiiii.....banyak lagi ni projek membaca tak habih lagi
Dan ini juga!
Tumpang baca hehehehehe....Version English, baru separuh..ni gatal lak nak baca versi bahasa Melayu

4 comments:

yanti isa said...

rajin maksu membaca ... saya ni sajak ada internet dah malas nak bukak buku .

Sari Yusa Ibrahim said...

siap ada borang pos laju lagi tu, hihihi..

Sunan Musafir tu wajib dalam koleksi..

zuwaidah said...

Sari - terkejut mak hihihi...tu la yg kelakarnya dia dah siap dah tulis borang pos laju. Tapi dia kata tak pa lah, ambil sekali borang nih hihihi

Yanti - maksu ni jenis suka beli, baca tak tau bila lagi hihihihi

nadia arrumaisha said...

bagus kak suka membaca....saya skang dah semakin kurang dek kerana sibuk dengan kerja....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...