Nuffnang Ads

Tuesday, July 5, 2011

Cergassssssssssssssss!!!!

Semalam angin KEMALASAN mengelubungi seluruh badan.
Hari ni, yaaaa...pulih dan bersemangat semula.
Entah kenapa semalam ya.....tuan punya badan pun tidak dapat bermain teka teki lagi.

Kenapa perasaan MALAS itu ada?
Agaknya mungkin kerana kekurangan seperti ini:

Kurang bersenam.  Salah satu punca badan tidak sihat dan cergas.  Otak pun semakin tumpul

Kurang tidur - punca badan lemah dan otak pun tidak dapat memberi tumpuan sepenuhnya

Pengambilan air kosong juga salah satu punca badan lemah

Dan lagi satu...hmmmmmmmmmm penting jugak la kot (especially kaum ADAM ni)
yang ni faham2 saja lah yek hehehhehehehe tak kan nak bagitahu kat sini kot.

Ok, mak nak buat keje sikit saja lagi..update apa yang patut di ofis nih!!

Nota: Nak kena join Askar Wataniah lah nih leh kawad sekali dengan Dato' Siti Nurhaliza hehehehhe
Google dari Berita Harian - comeyyyyy siap senyum lagi tu....

4 comments:

Sunah Sakura said...

tak faham yang lagi satu tu... huhuhuhu

YanaMIB said...

tgh pose ni lg lah lembikkk je bdn..haha alasan xmo buat keje =.=

bunga said...

pe yang satu lagi tu???hehehe./.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kdg-kdg sy pon kena masalah kemalasan neh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...