Nuffnang Ads

Monday, July 18, 2011

Antara Wedges Yang Ku Suka

Antara barang peribadi yang suka saya kumpul adalah kasut.
Entah berapa kasut yang masih ada, yang pakai pun sekali sekala, masih juga saya nak beli dan beli dan beli lagi.  Hishhhhhhhhhhh..perempuan! Tak jemu ke asyik beli dan beli lagi, sampai en suami pun dah bising.   Ada kasut yang pakai sekali, lepas tu letak di rak kasut sampai berhabuk, beli yang lain pula.   Di ofis ni pun, dah berderet kasut saya simpan di bawah meja ni.   Nasib baik boss tak tahu, (itu pun nasib ler kalau saya cuti, dia teRAJIN lak nak jengok2 meja saya ni) mesti pengsan tengok kasut pelbagai di bawah meja ni.

Pagi tadi saja google, ada satu article kasut wedges baru untuk musim summer nih.   Waduhhhhhhhh...cantik banget seh, macam terbekenan la pulak nak beli.   Di Vincci pun tengah sale ni, 50% pulak tu.   Selalu singgah, try on, lepas tu tak beli pun.  Sebabnya, en suami ada sekali huhuhuhu......

Ok, kita jamu mata dulu lah tengok WEDGES yang stylish ini.

Dolce Vita Tyla Strappy Wedge Heel

Memang colour kegemaran ni..cantiknyaaaaaaaa

Banana Republic Shey Sunburst Wedge

Wowwwwwwwww...sukaaaaaa

 Seychelles Chirp

Belum pernah ada lagi colour ni...hmmmmmmmm matching tak dgn baju yang lain

Lucky Brand Maris Wedge Sandals

Wowwwww...yang ini memang berkenan di hati

 

16 comments:

Shaherah said...

shera pun suka wedges.. ^_^

Abang Stalker said...

x skt kaki ke kak prmpn pki ni?


haha..hrtu sje2 sarung kasut my mum.mengamuk dia..hahaha..kaki sy cm kapal,sje menyakat pki kasut dia.


;D kui3

mynameismy said...

wahhh nice wedges. tp My xsuke pakai yg ade tali belakang hee

marinahunny said...

saya pun suka gak wedges ni kak tp gtu lah lenguh pulak kalu tinggi sgt..sudahnya masuk gobok kasut je..huhuhu

Mira R. said...

i love wedgesss..
tapi tak suka yang tinggi sgt sebab sy dah cukup tinggi. haha

zuwaidah said...

shaherah - kak zu suka...stylish lah

abang stalker - mana ada sakit, org pompuan biasa laaaa kasut tumit tinggi hehehehehe

mynameismy - eh kak zu suka, tapi tu laaaa bertali kdg2 nak cepat buang masa lak nak ikat tali bagai kan.

marinahunny - mula2 je, lepas tu syok berjalan. tapi kalau selalu bertumit tinggi, sakit gak ler

Shaherah said...

shera tak kesah.. bagi shera wedges ni lar paling stabil nak berdiri.. ^_^

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tgh in ya wedges skang? boleh lah sy keluarkan balik kasut wedges sy yg lama tu hehe..

hani@debumelukut said...

akak dah tua2 ni tak leh pakai dah kasut2 cam gini..seksa dik.

Mrs.Yie said...

saya pun suka kak..tapi setakat yg 3 inci je la..kalau lebih dari tu memangx sanggup nak pakai..hehe :)

Cik Jari Tembam said...

give me 5! kite pun suke :D
wedges adalah kasut bertumit tinggi yang paling selesa ^^

SWEETSYAZA said...

kita suka kuning tu...
selalu kita takesah pakai dgn warna apa2..biar wedges tu nampak menonjol..huek3...

tp skg suka yg tumit besar uh.... ;(

cik Ida said...

eeeeee,, comelnyerr wedges.. tapi ida tak reti nak pakai.. pakai je jatuh.. hehehehhee... selalu pakai flat shoes je :)

YanaMIB said...

wee kita pn suka wedges..selesa kan..jln jauh pn xrasa sakit kaki..=)

tp err kita xpernah lg la bli yg jenama² ats ni..bli bese² je..hehe~

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

wow tingginyer wedges tuuu ...tp cntek... ;)

haha apela sy ni masa mule2 trnmpk tajuk entry ni punyelah terbayang wedges KFC tuuuu ... :p

zuwaidah said...

shaherah - ya pakai wedges ni sedap je berjalan

rina - keluarkan..jgn disimpan....trend wedges skrg nih

hani@debumelukut - mana ada tua...kalau tua pun, still boleh bergaya..kak zu lagi tuaaaaa

mrsyie - sama la mcm kak zu..more than 3 inches dah mcm robot berjalan.

cik jari tembam - yezzzaaaaaaaaa sama kita yek

sweet syaza....suka nyaaaa pakai wedges nih

cik ida - ce try...lama2 serasi...seronok taw pakai kasut tinggi sekali sekala

YanaMIB - kak zu pun pakai yang reasonable price je...tak ada la yg mahal2

ummie - 2 maksud yg berbeza kan.. hehehehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...