Nuffnang Ads

Wednesday, June 22, 2011

Busy

Sejak menjak ni, kerja semakin bertambah.
Syukurrrrr...rezeki.  Tak leh merungut..nanti tak ada kerja...no gaji hehehehehehehhe

Ok, ini entry yang paling ringkas sekali.
(Sambil berdiri, update entry ni hehehehhee)
Tak boleh lama2.  Maaf pada yang sudi tag, dan juga nak join segmen pun dah tak sempat.
Bila2 free (entah bila aku free nihhhh), insyaallah teringin nak join segalanya.

Daaaaaaaaaaaaaaaaa.....miss you guys!!!!

5 comments:

risa said...

kak zue pi mana niiiiiiiiiii
takmo le lama2 ai rindu lahh

zuwaidah said...

tak pi mana pun...depan pc ni jugak. mata dah jadi panda nih...belum berkungfu lagi muahahahhahaha

Along Usop said...

ailoh...


takper.. rilek2 je.. :)

Abang Stalker said...

busy cmne pun kshtn jaga jgk k kak. :)

zuwaidah said...

along - ni dah boleh rilex sikit...esok entah apa citer lak..

abg stalker - yessssss...kesihatan perlu...kalau tak susah dekkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...