Nuffnang Ads

Thursday, June 9, 2011

Aku Hampir Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Makin lama mata aku makin kuyu dan berair...hahahahahha mengantok punya pasal.
Mentang2 la puasa ganti hari nih.  Hishhhhhhhh tak kan dah hari ke-3 baru nak mengantok bagai.
Patutnya selalu hari pertama mesti goyang2 sikit, mengantok ke apa ke.
Ni hari ke 3 baru jadi.  Dalam tengah menaip progress claim projek pun aku boleh terlena sambil tangan menyentuk keyboard.  Hahahahahaha macam Stevie Wonder pulak.
Nasibbbbbbbbbb boss tak masuk masa aku terlelap tadi, kalau tidak?????

Agaknya terlebih kenyang semalam berbuka dengan Nasi Arab (chicken kabsa).
Sepinggan aku habih seorang, selalunya tak pernah nak habih.  Tamak wei semalam, tambah lagi order nak makan roti lak.  Dah terlebih muatan agaknya, baru berhenti, tinggal 2 keping saja yang tak habih.

Hmmmmmmmm...terpandang lak kalendar meja SUBWAY aku ni.
Ohhhh ada free sandwich kalau beli 1 club sandwich plus 2 medium soft drinks.
Hari pertama dah berbuka dengan Subway Sandwich, hmmmm hari ni nak SUBWAY lagi ke.
Fikir, fikir, fikir!!!  Kalau tak, kupon ni valid sampai hujung bulan nih.
Boleh lagi tuuuuuuu.

Ok, dah pukul 1.20 dah nih...nak rehat jap menanti azan (masjid kat sebelah je ni)


5 comments:

chEntA said...

selamat berpuasa dan berehat..!
mcm best je subway tuh..lama tak mkn ni..

Cik Jari Tembam said...

hehe makan nasi arab banyak sgt sampai terlelap, hehe selamat berpuasa kak, tabah! lagi beberapa jam je lagi ^_^

risa said...

kak...blog akak ni lambat benau loading eh..padahal saye nengok takde banyak widget pon...adehhh

zuwaidah said...

tu la pasal...kak zu sendiri buka pun slow. hmmmm nak buat mcm mana nih

zuwaidah said...

esok akan mula berpuasa kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...