Nuffnang Ads

Friday, June 10, 2011

Hmmmmmmmmmmmmmmmm

Jam dah menunjukkan 12.23 tengahari.  Sejuk giler dalam ofis nih grrrrrrrrrrrrrrr.
Tahap 20 darjah C, tapi masih sejuk giler.  Opsssss lupa aircond baru service daaaaaaaaaa.

Hari ni tak ada tujuan apa nak menulis di sini.
Sekadar mengupdate blog agar tidak bersawang seperti dulu-dulu.
Nasib baik tuan punya blog tidak bersawang sekali hehehehhehe.

Hmmmmmmmmm tengah fikir apa yang perlu buat untuk hujung minggu nih.
Tengok wayang kot, tapi tak ada la dapat free tiket macam orang tu hhuhuhu (jeles ke aku ni hehehehe)
Boleh la jugak, tengok Kungfu Panda, ada lagi kot filem menarik selain panda nih.
Lagi apa yaaaa...ingat nak pegi pedicure manicure sama lah...kuku kaki tangan panjang giler!
Saja nak jadi Madam kejap ada "bibik" tolong asah kuku dan urut kaki tangan.
Ceh...berlagak la pulak macam orang kaya muahahahahha.

Ok, boleh syorkan cadangan ini pada en suami tercinta.
Nanti lepas lunch, mungkin banyak idea sikit nak mengupdate blog ni.
Sekarang ni, tengah berkarat sikit (mentang2 bos tak ada ni, karat pulak)
Entry percutian akan disambung lagi nanti.   Tungguuuuuuuuuuu

6 comments:

risa said...

best tu kak..pedi and medicure...syiok woooooo
jom kak..kat sini ada offer neh 25hengget jer

zuwaidah said...

25hengget!!!!....kat mana tuuuuu....tambang pi balik saja plus 25hengget...hmm jadi berapa tuuu hehehheehe..lawak je tuuuu...
bila lagi...jom!!!!!

cik Ida said...

nak join menipedi boleh?? hehehe..

*SiRibenMerah said...

harineh tunggang langgang~

Cik Jari Tembam said...

mani and pedi di alamanda putrajaya salon hariven memang terbaik! kalau ada masa, akak pergi lar try kat sana, saya jamin mmg puas hati :)

nadia ar-rumaisha said...

Saya hujung mggu neh, ada kwn yg ajak join bbq, kalau x, memang melekat di rumah sajalah...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...