Nuffnang Ads

Tuesday, May 10, 2011

Senarai blogger untuk segmen : BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG MAY 2011


 Segmen gegar 1000 Blog May anjuran bro Ben nih dah berakhir.  
Aku baru nak ziarah kawan2 nih...almaklum masa di ofis terlalu singkat..kena curi2 gak kalau nak blogwalking.  Di rumah hampehhhhhh....Say no Computer at Home huhuhuhu

Oh ya....thanks tu Ida, tengok header Ida Firdausi di sini cute muit orangnya
aku jumpa senarai2 yang telah Ida sediakan di blognya.

Wahai kawan2 ku sekelian...nanti akan ku terjah satu persatu walaupun mengambil masa yang lama.


KUMPULAN 1:

1. http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

6 comments:

Mrs.Yie said...

wah..banyaknya link yg nak di terjah tu ye kak zu :)

NurShahFamily said...

salam perkenalan...

gegar sini lak... singgah blog nur ye ade contest..

http://nurshahfamily.blogspot.com/

Ummi Hanie said...

wah,jenuh juge nak khatamkn ziarah sorang2 ni ;)

takper,pelan2...ambik masa...

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

zuwaidah said...

mrs yie - heehehehehe tak tahu bila laaaaaa nak ziarah menziarah nih.

nurshahfamily - salam perkenalan, syok dapat kawan baru.

ummi hanie - hahahaaha...pelan2 ummi, bila free je nak ziarah...yg dulu join pun, tak habih khatam pun.

blade edge - wassalam. same to you happy blogging. will visit your blog later. thanks once again

risa said...

akak!! kite kumpulan 4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...