Nuffnang Ads

Wednesday, May 11, 2011

Jalan2 Tengok Wayang

Yaaaaa baru boleh masuk nak update blog.
Sebelah pagi, harus ku bereskan semua kerja2 di ofis dulu.
Tu ler pesan bos, dia kata buat kerja yg dia suruh buat, lepas tu nak buat apa pun tak apa. 
Janji update dia selalu.  Hmmmmmmmm mana nak cari bos yang sooooooooo flexible mcm ni.
(haippppp jangan take advantage ok cik secretary)

Opsss....semalam lepas balik kerja, saja singgah di Wangsa Walk.
Asal saja2 suka nak jalan2 setelah lama tak ke sana.
Alih2 en suami kata jom kita pi tengok wayang, lama dah tak tengok wayang nih.
Aku kata ok saja.   Mula nak tengok FAST & FURIOUS 5 tu...tapi full house laaaaa.
Habih nak tengok citer apa yek.
Hahahaahaha..gatal lak aku gi suruh en suami beli tiket citer seram SERU.

Masuk panggung, hishhhh biar betul...tak kan kami 3 je (aku, syiqin dan en suami)
Mula naik seram ni, biar betul!!!  Dalam 2 minit nak start, baru masuk 2, 3 couple.
Panggung tak penoh pun, adalah dalam 4 couple je (termasuk aku) yang tengok citer seram bulu roma nih hahahhahaha....mula2 je seram.
Syiqin sampai tutup mata lah tengok citer nih, siap sembunyi muka dia dlm tudung aku...
hehehheheh nasib baik mak syiqin pakai tudung yek..leh jugak buat aci menyorok kat situ.
Jangan ayah dia tumpang nyorok sama dah lerrrr...grrrrrrrrrrrrrrrrr

5 comments:

nadia ar-rumaisha said...

baca entry neh buat saya terfikir, saya pun dah lame tak tengok wayang....last skali alice in a wonderland....huhuhu

Cik Jari Tembam said...

best tak cite tu? :)

zuwaidah said...

nadia...sekali sekala tengok wayang umpama terapi minda gak nih

cik jari tembam....mula2 seram...bayangkan kalau kita berada ditempat mcm tu di tengah hutan malam2 buta ...eeeeeeeee serammmm

risa said...

hahahah akak neh..macam tak biasa buat wayang dalam panggung wayang...erksss

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...