Nuffnang Ads

Friday, May 20, 2011

Hari ini Half Day

Kelam kabut buat keje hari ni, mana nak siap paperwork boss suruh semalam, mana nak update blog (hahahahah wajib tuuuu).  Dalam kelam kabut pun sempat gak singgah blog kawan2.  Iye lah esok kan sabtu ahad, FAMILY DAY untuk aku.  Laptop digantung hehehehehehehe

Oh yaaaa...aku ambil half day hari ni sebabnya

Yaaaaaaaaa...aku akan berdating dengan room mate aku dulu masa di ITM
Che Rose Stone..haaaaa baru sampai dari Perth Australia.
Orang Penang dah lama berhijrah ke Australia sebaik tamat pelajaran dulu.
Hmmmmmmmmmm kira-kira 23 tahun sudah dia menetap di sana dan kami saling berhubungan sampai ke hari ini.  Alhamdulillah.
Kejap lagi nak ke Double Tree Hilton tempat penginapan Che Rose ni dan kami akan pusing ke KLCC saja lah.  Bukan dia tak biasa kat sini tapi dah terbang jauh sekali sekala balik ke Malaysia, aku nak pelok kawan aku ni puas2, sembang puas2, tangkap gambar puas2. Huhuhuhu perangai jadi macam budak2 balik hahahhahaha.  Tak pe, aku diberi masa dari jam 1 tengahari sampai 6 petang sahaja...Kalau tidak aku akan ditukar menjadi ???? Ceh macam cinderalla hilang kasut la pulak...aku dah tua laaaaaa.

Ok nak sambung sikit lagi keja, nak pukul 1, I will be off.
(tibe2 cakap omputih hahahahaha)

5 comments:

nadia ar-rumaisha said...

seronok kan kak jumpe kawan2 lame..... berkarung cerita yg nak dicerita.... saye neh kalau jumpe member lame, memang sehari xabis bercerita

KatekateKite said...

biasela tu, nak jumpe org dr Australia kene praktis cakap omputih (padahal org mlsia jugak kot,heheh)

Ija Zambry said...

hikhik! yang part cakap omputeh tu lawokk!

cpahniza said...

wahhhh!! sanggup amek time off tuk fren yek...hehe....besnyaaa...

zuwaidah said...

nadia - memang ler best, non stop talking...sampai tak sedar tak lunch lagi masa tu....terus ajak keluar (lepaking dlm bilik hotel fuhhhhhh bestnya double tree hilton), makan asam laksa youuuuuuu.

katekatekite - hehehhehehe dia org msia pun, org tanjung

ija zambry - lidah dah tergeliat lama tak praktis speaking nih...dolu2 keje hotel...perghhhhhhhh cayokkkkk

cpahniza - tu laaaa....ni masa dia mai visit kita, esok2 kita gi sana insyallah..harap2 dia leh take off jugak kan hehehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...