Nuffnang Ads

Friday, August 26, 2011

Sempat Berblogwalking di Kala Mood Raya Sudah Datang

Dalam sibuk2, teman2 membilang waktu untuk pulang ke kampung halaman masing2, saya masih lagi sibuk di pejabat.  Hari ni memang pulun marathon buat kerja, alhamdulillah semua update dan settle.  Lega sangat, kalau tidak rasa susah hati jugak walaupun pejabat tutup seminggu.  Mana tahu kan, kot2 ada kerja yang urgent tak settle lagi, nanti bila balik kerja semula lupa pulak kerja yang tertunggak.

Dah jam 3.30petang pun, cepatnya masa berlalu.   Sambil lagu raya berkumandang, saya blogwalking sekejap.   Ada blog baru yang sangat menarik untuk dituruti.  Meh kita tengok:

http://azieazah-aa.blogspot.com

suka cara penulisan azie...dah jadi follower pun.
nak belajar cara2 penulisannya, santai!!

Dan satu lagi

http://www.dapurkakjee.com

bekas wartawan dan juga pelakon.  cer tengok blog kak jee ni, macam2 ada!!!

Ada masa bolehlah jalan2 tengok blog terkenal ini.

3 comments:

Tholeha Mustapa said...

kat sini pun sama, walau dah petang mcm baru kul 9am gaya bekerja hahaha tp sempat je jengok2 blog sini sana :D

Zul Fattah said...

slamat hari raya.. haha

makcikkantin said...

Selamat Hari Raya Zu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...