Nuffnang Ads

Thursday, July 21, 2011

Kempen Senyum 1 Blogger by Kimiez

Waduhhhhhhhhhhhhhh...saya kena tag oleh 


untuk Kempen Senyum 1 Blogger by Kimiez


Nak cuba!  Senang Je!

Syarat wajib untuk penyertaan adalah:

  1. Follow blog ni,  http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/
  2. Link dan buat entry KEMPEN SENYUM 1 BLOGGER BY KIMIEZ
  3. Copy header SENYUM 1 BLOGGER BY KIMIEZ seperti di atas kat entry korang ye
  4. Sertakan gambar senyum korang dengan ciptaan tagline yang kreatif sekali
  5. Tag 2 sahabat blogger 
  6. Letak URL di blog ini - http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/07/kempen-senyum-1-blogger-by-kimie
Hadiah utama :
1 perfume miniature 5ml berjenama + keychain dari perancis

Hadiah kedua
2 perfume miniature 1.2ml berjenama + keychain dari perancis

Hadiah ketiga :
keychain dari perancis

Sebarang penambahan hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa.

Tarikh tutup :
jam 12 malam 31 Julai 2011 
 
Ini pula hasil kerjatangan SENYUMku

SENYUM ITU SEDEKAH
Tak reti nak rekacipta tagline hahahahha
Ok, masa untuk tag kawan2 pulak...hmmmmm nak pilih 2 orang nih:

a) idafirdaus
b) bicara makdara


OK SIAP DAH HOMEWORK!!


Nota:
Masih lagi tak pandai2 bab IT nih..selalu nak link mesti tak jadi punya..kena gi singgah ke blog dia orang lah,kasi tahu

4 comments:

cik Ida said...

hehehehehee.. thanks for tag.. jap nak wat entry... :)

kimiez said...

highlight kan nama dier n thenk klik kat ikon link pastu letak URL blog dier..then klik ok

misz molecule said...

good luck taw:)

Zue Zoey said...

wahhhh! thanks kak zu! hehehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...