Nuffnang Ads

Monday, June 13, 2011

Hazama Juara AF9

Rata2 hari ni blogwalking kebanyakan blog menceritakan perihal budak Juara baru ni. hehehehehehe sapa lagi kalau bukan Hazama Ahmad Azmi.

Alhamdulillah, bak kata kakak ipar Hazama, Syafrina Shafie, memang itu idaman dan cita-cita Hazama.  Masa di tempat kerja dulu, kebetulan kalau dia on duty memang terdengarlah suara nyanyian Hazama di staff cafeteria.  Terhibur dengan gelagat dia.  Yang paling tak lupa, masa persembahan department Staff Party.  Hebuh, kecoh, terhibur dibuat Hazama and the geng, menyanyikan lagu Gosok (Kumpulan Spider).
Hazama ni memang berpotensi tinggi, dan mudah2an karier dan perjalanan seninya akan berkembang seperti artis2 yang berjaya dan bertahan sehingga hari ini.

Dengan ibu Hazama, Kak Hasmah.  Gembira dapat bertemu semula dgn Kak Hasmah sebab masing2 dah berhenti kerja dan membawa haluan sendiri tup2 berjumpa semula di Aeon Setiawangsa

7 comments:

Cik Jari Tembam said...

wah bestnya.. akak buat saya melopong baca semua ini hahaha hazama kaw tim! :D

zuwaidah said...

heheheheeh cikjari tembam dah peminat hazama yeeee

Ummi Hanie said...

hee..minat ek Hazama.... ;)

Cik Jari Tembam said...

minat giler hehe dia nyanyi ada style! boleh ganti amy search :D

Sunah Mohammad said...

tak tengok AF...huhuhu..

nadia ar-rumaisha said...

saya tak tengok dan tak minat AF kak....huhuhuh

risa said...

wahhh..itu mak hazama eh..bestnye dapat jumpa..kite nak jumpa kak zue bila eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...