Nuffnang Ads

Friday, May 27, 2011

[Segmen Bangku Kosong - Jom Kongsi Perancangan dan Pengalaman Di Musim Cuti Sekolah

Memandangkan aku nak bercuti di musim cuti sekolah ini, maka aku saja2 je nak try join segmen dari blogger famous nih

Saudara Hasrul Hassan (blog bangku kosong)

Cuti sekolah dah pun bermula.  Ya! saat yang ditunggu telahpun tiba.  Perancangan bercuti telah lama diatur sejak bulan March lagi.  Ke mana agaknya kali ini.

Ya, kami sekeluarga (3 beranak jeeee) akan bercuti ke sini
v
v
v
Shanghai!!! Yeahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
Pagi Isnin, 29 May akan bertolak ke sana.  Barang2 banyak lagi belum dikemas....asyik tertanggoh saja.  Difahamkan suhu mencecah 15 - 20 darjah celcious!! Aku tak suka cuaca sejuk, memang tak tahan memandangkan aku ni kurus kering, tak ada lemak nak kawal suhu sejuk nih huhuhuhu.  Perlu membawa pakaian tebal sedikit especially untuk syiqin.   Cuma sedikit saja pakaian yang akan dibawa, yang lain boleh shopping di sana.  Apa pun, kita enjoy dulu.  Balik cuti nanti akan diupdate dalam blog ini nanti.

5 comments:

cik Ida said...

peh! shangai tu.. kirim salam ngan jackie chan boleh??

take care kak zu..

Jiejah @ Iza said...

selamat bercuti ...yippieeeee

Ija Zambry said...

aaaa nak ikottt! nanti balik wat GA fridge magnet shanghai ek heheheh!

zuwaidah said...

ida - sekali sekala bercuti ke arah sana lak

jiejah - terima kasih...yehuuuuuuuuu

ija zambry - jommmmmmmm...masih sempat lagi. nak fridge magnet keeee...insyaallah..akan diusahakan.

hasrul hassan said...

Selamat Bercuti ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...