Nuffnang Ads

Monday, May 16, 2011

Rindu Rasanya

Hari Jumaat lepas, punya la berkobar2 nak update blog, alih2 tak boleh nak sign in pun.
Punyala kecewa sebabnya memang free sangat hari tu, boss pun tak ada.  Keja dah settle.
Hmmmmmmmmmmmm mati akal jugak lah.  Blogwalking je lah.

Pagi ni buka, fuhhhhhh alhamdulillah dah boleh dah.  Cuma byk jugak yang ter"erase". 
Terpaksa la nanti key in semula blog yang aku dah follow.

Ikut hari ni pulak, bos pun tak ada, ofismate semua cuti, tinggal aku sorang je kat ofis.
Maknanya aku la boss aku la pekerja segalanya hahahahhahahahha
Meriah sungguh hari nih.
Walaupun tak ada boss, keje berlambak jugak hahahahahah padan muka.
Aku dahulukan kerja PRIORITY dulu, yang lain tu leh take my own sweet time heheheheehe.
(nasib baik boss tak tahu blog aku nih muahahaahhahaa)

Ok, dah lunch hour nih, terpaksa makan sorang2 huhuhuhu mak sedey nih.
Lepas ni sambung semula update blog and blogwalking.
(tender pun nak kena isi gak nih huhuhuhuhu)

2 comments:

Cik Jari Tembam said...

sama lar kite..
malas nak buat keje haha yang penting2 je buat dulu :D

zuwaidah said...

ccik jari tembam - heheheheehe yg penting kena dahulukan...lepas tu nak buat apa pun tak apa kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...