Nuffnang Ads

Thursday, May 26, 2011

Dah dekat dah ni

Hmmmmmmmmmmmm apa pun tak boleh? (tag JAMBU)
Adoiiiiii...tak pack baju lagi nih, check list dah buat.  Malas pulak nak pack baju dan lain2.
Nanti en suami mesti marah2 kalau aku tertinggal itu ini.

.Esok nak buat handover note lagi kat officemate...tu pun tak buat lagi.  Tak pa....esok pagi2 sampai je ofis sesudah switch on computer, aku akan terus express laju buat keje2, settle semua sekali supaya nanti senang di hati.  

Opsssss!!! dah dekat 12 tengah malam nih....en suami outstation berada di Kuantan.  Maka tinggal lah dengan syiqin...sedang asyik minum susu coklatnya sebelum beradu lena.

Ok, selamat malam semua...moga jumpa lagi esok hari.


1 comment:

cik Ida said...

nak gi bercuti kat mane tu kak zu?? nak join boleh?? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...