Nuffnang Ads

Tuesday, April 5, 2011

Sambungan Geledah Kumpulan 10 dan Lain-Lain....Kasi GEGAR!!!!!!

Baru saja selesai mengemas apa yang patut di rumah tadi.
Ini tengah relax jap sambil berblogging dan tunggu masa siaran ulangan DIARI AF.
Hahahahaha..mak dah addict lak nak tengok diari ni.
Elehhhhh kalau tak disebabkan Tirai Pembukaan Konsert baru ni berlangsung di Setiawangsa
memang aku tak berapa nak ikut sangat pun diari ni kecuali konsert mingguan.

Tiba2 je ter-RAJIN lebih lak.  Ini pun baru balik dari Jusco AU2 Setiawangsa
tengok pelajar2 AF buat training...gah gah gah gah
Esok je lah aku upload sikit photo yang diambil
tak banyak pun...adala 2, 3 keping jeeeee.
Malu lak nak ambil banyak2, nanti orang kata aku ni JAKUN lak huhuhuhu.

Nak berblogging pun, awat broadband slow sangat kat rumah...
Ofis lain lerrrrrr...sebab tu dari 9 to 6, aku on je blog aku ni (minimise so org lain tak tahu).
Nak buka satu2 blog ke blog yang lain pun makan masa lama.
Mak aihhhhh...buat aku fed up nih.
Tengoklah, kalau line OKey, aku on je.

Nota:  Sejak aku join GEGAR 1 RIBU BLOG ni, alhamdulillah dah dapat ramai kawan2.
Terima kasih yang sudi singgah di blog yang tak seberapa ini dan jadi follower lak tu.
Ohhhhh dan terima kasih juga untuk BRO BEN ASHAARI yang jadi penganjur utama.
Hehehehehehe mcm ucapan menang anugerah lak aku nih.
Ooooooooooooooooo soley soley soley soleyyyyyyyy

4 comments:

Titu Tita said...

gegar! :D

zuwaidah said...

TITU TITA
grrrrrrrrrrrrrr gegarrrrrrr

naiey said...

Salam gegar!
i follow u too :-)

zuwaidah said...

naiey
wsalam.....thanks yaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...