Nuffnang Ads

Monday, March 21, 2011

Kencing Malam

Musim hujan dan sejuk begini, sememangnya sedap tidur dibuatnya.
Tak perlu pasang aircond dan kipas lagi, 
macam aku stay kat apartment ni tak perlu la buka kipas sangat 
aircond hehehehe memang tak ada pun.
Selalunya tingkap bilik tidur dan living area memang aku buka tingkap luas..
Sejuknya udara malam, dan tambah dingin udara pagi.

Hehehehe sebenarnya nak citer pasal anak aku ni, syiqin.
Sejak dua menjak ni, asyik kencing malam saja.
Jenoh aku nak cuci tilam tiap2 pagi sebelum gi kerja.
Adoiiii penat juga, tengah fikir mana la nak jemur tilam ni kat kawasan apartment.
Last2 jemur kat tepi tingkap, kalau matahari tak muncul
sembur febreze anti bacteria ler jawabnya.

Kadang2 terpaksa la aku set jam alarm aku setiap dua jam, untuk kejutkan dia bangun kencing di bilik air.
Kalau tidak berenang2 la budak syiqin ni dengan air kencing dia.

comfortable toilet - cantiknya

Pssttt...korang ada pengalaman kencing malam tak tua2 macam ni heheheehhehe
Haaaaaaaaaaa mesti ada kan kan kan...tak nak mengaku yekkkkkkkkkk

4 comments:

Along Usop said...

ahahahaha.. soalan akak yang ujung tuh...

ehem2.. akak penah la ni ye?.. =p

Nurul Afifah said...

mne ada..bgos la akk..bgon tipa 2 jam nk kejut anak..bleh train dia skali..

zuwaidah said...

heheehehe along...hishhhh kamu nih...akak dah tua cam gini mana nak terkucir lagi dahhh..cuma teringat satu kisah kawan akak (masa tu umor 30an lah), boleh selamba jeeee dia citer yang dia terkencing atas tilam..tak senonoh gitu heehhehehe

zuwaidah said...

nurul, tu ler dia...penat gak la kan. pening pala jugak tidur bangun tidur bangun. dlm berjaga2 tu, dia kencing gak pagi tadi....mcm nak kejut mak dia soh bangun awal sikit hehehehhhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...