Nuffnang Ads

Friday, February 8, 2013

Tahun Cobra... Selamat Tahun Baru Cina

Assalamualaikum!
Esok cuti lagi....4 hari jugak laaa ofis tutup.  Hmmmm.....mahu pulang ke kampung ke tak nih?  
Rasa memang nak balik jugak-jugak.  Dah lama benar tak balik, rindu laaaaa.

Pastinya esok mesti bertolak awal pagi, bagi mengelakkan traffic jam.
Malam ni mesti pack baju siap2 dalam beg, tak mau last minit macam selalu.
Suka yeeeee nak jalan2 kan.  Yang penat, yang tension EN SUAMI laaaaaa...tekan brek, tekan minyak, tukar gear...aduhhhhh mesti lengoh kaki, lengoh badan.  Tak paaaa, co-pilot yang tak pandai drive ni (tiap2 tahun re-new driving lesen saja) boleh urut2 lengan tuuuu bagi hilang stress.  

Pada kawan2 yang menyambut Tahun Baru Cina, saya ucapkan
GONG XI FAT CHAI
Tahun ni tahun ULAR kan!  

1 comment:

Yantisa said...

selamat pulang ke kampung . Kami tolong jaga KL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...