Nuffnang Ads

Tuesday, September 13, 2011

Untuk Sekelian Kali Nya

13 September 2011.
Setelah agak lama tidak mengupdate apa2 di sini, kerana tuntutan kerja dan juga kesihatan yang tidak mengizinkan.  Pagi ini, bangun seawal 4.30 pagi untuk bersahur kerana niat untuk menunaikan puasa 6.  Insyaallah, moga dipermudahkan dengan badan yang tidak sihat ini.   Batok dan selsema sudah menjangkiti diri.   Saya gagahi juga untuk ke pejabat, sementelah badan masih lagi terasa kuat.  Kalau setakat nak SMS boss menyatakan "boss, saya tak dapat datang hari ni, tak sihat", boleh saja saya lakukan.  Tapi fikir2 macam tak ada adab la pulak kan.  Mentang2 lah boss saya ini very flexible, jangan dibuat semudah itu.  Silap2 dapat memo atau disuruh berehat terus.   Tak ke naya nanti.

Nota: entah bila pula akan datang bertandang di sini.  Insyaallah kalau mood tengah sedang elok ni, akan terus berblogging dan ziarah teman2 bloggers sekelian.

4 comments:

cik Ida said...

kakak! semoga cepat sembuh :)

azam said...

berehat.....semoga cepat sembuh

jgn lupa makan ubat

Tholeha Mustapa said...

semoga cepat sembuh :)

zuwaidah said...

terima kasih semua atas doa kalian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...