Nuffnang Ads

Tuesday, August 2, 2011

Kembali Update

Salam Ramadan, sudah masuk hari ke dua kita berpuasa.  Semalam cuti, sebab itu tiada update di blog ini.
Bulan puasa ni, kalau boleh nak buat kerja cepat2 sebab masa teramatlah singkat, masuk kerja jam 8.00pagi, berehat dalam setengah jam sahaja pada pukul 1 tengahari.  Kemudian terus sambung sampai 4.30petang.

Setengah orang kata, bulan puasa relax sikit tak banyak kerja, tapi saya rasa macam tak cukup masa.  Kerja pejabat berjalan seperti biasa.  Memanglah pejabat saya ni, 100% bumiputra dan semestinya beragama Islam.  Tapi bekerja di pejabat kontraktor yang tidak putus2 dengan kontrak, site visit, tender serta hal-hal yang berkaitan membuatkan saya boleh dikatakan sibuk jugak lah.  Tapi tak ler sesibuk QS dan Project Manager.  Project Coodinator lagi lah dah awal2 ke tapak projek.   QS kita ni asyik mengadap drawing, buat kiraan untuk submit tender dan juga lain2 kerja yang berkaitan.  Saya tak sanggup nak mengadap benda2 macam ni dan saya paling tak suka mengira hehehehehehe (patut pun maths cukup2 makan je huhuhu)

Ok lah teman2, selamat berblogging ya...saya singgah update blog pagi ni.

3 comments:

Tholeha Mustapa said...

selamat berpuasa kak zu :)
sama lar kite kat ofis ni pun dah macam teratai layu di tasik madu hehehe :D

nadia ar-rumaisha said...

selamat berpuasa kak.....saye neh lagilah kak, dah lame sangat tak jenguk kwn2 blog...sangat rindu...

zuwaidah said...

selamat berpuasa ya sahabat ku sekelian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...