Nuffnang Ads

Monday, August 8, 2011

Aktiviti Hari Ini

Walaupun boss tak masuk hari ni, sapa kata tak ada boss tak ada kerja.  Saya rasa lagi banyak kerja yang perlu dibuat.  Masa boss tak ada ni lah, boleh buat kerja dengan teratur (bukan bermaksud boss ada, kerja lintang pukang).  Maksudnya, boleh disusun atur yang mana perlu diutamakan, kalau tidak tengah buat kerja ni, ada lagi kerja yang lebih penting perlu diselesaikan.  Last2 kerja yang tengah buat tadi, terbengkalai sekejap lah kan.

Fuhhhhhhhhhh....cuaca di luar memang panas hari ni.  Baru je balik Jusco membeli kad raya untuk client syarikat.  Syarikat ni tak adalah sampai nak buat kad raya baru setiap kali menjelang hari perayaan, memandangkan syarikat ini cuma kecil saja.  So....saya pergi beli saja lah, tak perlu banyak, cuma 50 keping saja cukup lah kot. Kalau ada tambahan, boleh beli lagi.

Rasanya selesai sudah kerja hari ini, masuk pulak check blog.   Ada segmen dari MAK DARA, berita terkini dari BEN ASHAARI (tahniah) dan pelbagai berita dan cerita yang menarik.

Hmmmmm....kejap nak gi jalan2 blog sat!

1 comment:

azam said...

kad tanda ingatan....kira ok dah tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...