Nuffnang Ads

Sunday, June 5, 2011

Home Sweet Home

Alhamdulillah, selamat kembali ke KL dari Shanghai.

Penat tapi sangat menyeronokan percutian kali ini.
Percutian dengan teman2 yang baru dikenali dikendalikan oleh MAYFLOWER.
Travel manager yang cekap dan sabar menjalankan tugas pada pelanggan2 yang banyak kerenah dan juga travel agent di Shanghai yang cuba sebaik mungkin memberi perkhidmatan yang terbaik untuk pelancong dari Malaysia ini.

Nanti akan diupdatekan, aku pun baru je sampai....penat belum hilang lagi.  Nak mendobi pakaian yang seminggu tak dibasuh.  Mahu 2, 3 kali ni mendobi ni.

Ok, dah masuk jam 1 pagi.  Nak tidur dulu.  Isnin insyaallah akan update dan upload gambar percutian di sana.

2 comments:

Cik Jari Tembam said...

wah bestnya dia gi oversea hehe nanti upload gambar banyak2 ok :)

zuwaidah said...

cik jari tembam - heheheehhe mengambil masa gak nak upload gambar nih...tak banyak pun, tak mcm setengah geng rombongan sampai terguling2 ambil gambar hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...