Nuffnang Ads

Monday, May 16, 2011

Aku Yang Keseorangan (Udah namanya tak ada keje nak buat)

Cehhhhh tajuk apa laaaaa nih.

Saja gedik nak menunjuk aku sorang2 kat ofis la nih.
Tak caya...grrrrrrrrrrrrrrr

Haaaaa..kantoi...tengah isi tender sambil update blog...cam ner tak habih2 isi tender lagi nihh
Work station yang nampak paper terjuntai tu aku punya...hahaahaha konon2 nak tunjuk aku sedang bekerja walaupun sorang2 kat ofis
Tak caya?!....Kosong kan...tak ada sapa pun keje hari ni
Knock knock knock.....bos cuti jugak yeeeee..hehehheheheehe memang secretary ni tak de keje la weiiiiii
nasib baik picture aku ni betul2 tak ada orang, buatnya tengah upload terkeluar muka orang tak diingini....keras aku sorang2 kat ofis ni nanti...uhuhuhuuu tidakkkkkkk yg ni mak tak suka....

4 comments:

nabila saat said...

bw dari belog bangku kosong..

wafiqa said...

bestnyer keje xder orang :D
...taklah ada orang marah2..tapi amik sorang kawan jugalah, pasal takut la..huhuhu manala tau ada stranger tetiba masuk ker..hehhe

hamzah ian said...

ada hantuuuuuuuuuuu

zuwaidah said...

nabila saat - terima kasih singgah, nanti kak zu ke sana lak yeee

wafiqa - memang best sorang2 hari tu, tak ada gangguan, incoming calls pun minimum saja...agaknya org lain sambung cuti kot

hamzah ian - hehehehehehe dulu selalu kena gak kat ofis nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...