Nuffnang Ads

Thursday, May 19, 2011

Aku Kenal Dia, Tapi Dia Tak Kenal Aku Hehehehehehe

Lepas keje semalam, syiqin lak merengek2 sampai mengalirkan airmata nak jugak2 pegi ke AEON AU2 Setiawangsa, nak main di Smart Wonder.  Apa la yang seronok sangat tu, selain nak menghabihkan duit ayah dia hehehehehehhe.

Sampai di AEON, terus ke tingkat atas.
Aku tengok ramai beno orang kat Rumah Kaca AF.  Apa yang menarik sangat tu...intai dan intai lagi.
Hah????!!! tengok sapa dia.

Dato Siti Nurhaliza ada di Rumah Kaca!!! Patutpun orang berduyun2 kat situ
Opsss menyorok lak
Haaaaaaaaaa dah nampak...itu pun aku zoom sikit dgn camera ciput aku nih...tak jelas sangat
Dan lagi...tengah bagi sesi persembahan pada Fina dan pelajar lain
Wartawan siap sedia untuk menemuramah
Berposing kejap
Temubual dengan wartawan
Dan lagi
Lepas tu masa nak Dato Siti nak keluar dari Rumah Kaca, punyalah orang berlari ke arah dia.
Nampak panik gak Dato Siti tapi masih maintain cool.
Body guard bawa Dato Sit terus ke lift.
Aku boleh tengok dari jauh je laaaaa....kesempatan nak bersalam ke atau bergambar memang tak ada harapan hahahahhahaha...En Suami kata "abang kawin dengan artis lah, nanti Yang leh tengok artis hari2".
Hmmmmmmmmm dipersilakan kalau mampu tanggung 2 rumahtangga hehehehehehe.
(Ini bukan doa seorang isteri huhuhuhu, kang masin mulut)

Lepas tu nak keluar balik, hujan punya la lebat sangat.  Ingat nak dinner kat warong je tapi dah hujan patah balik masuk Jusco.  Jadi satu keje la pulak kan.

Kami dinner di Restoran Sakura.  Seperti biasa, aku order Grilled Chicken Chop with Blackpepper Sauce and for en suami dia nak cuba Bihun Goreng Siamese Style (spicy sangat).
Drinks pulak aku order Milkshake Vanilla and air suam for en suami hehehehehhee
Garangnya syiqin...sementara menunggu Grilled Chicken Chop..mesti share dengan omak dia hehehehehe
Tertarik dengan deco di Restoran Kristal
Bihun Goreng Siamese Style...tengok taugeh dia aku dah suka
Grilled Chicken Chop dia memang sedap...recommended to try
Itu jeeeee.....ok nak sambung buat keje

8 comments:

Ujang9897 said...

wow....!!!dato siti tu

linda a.k.a ibusumaiyah said...

wahhhh....best tu...camner lah rupa siti cuak masa orang berlari kearah dia yer...hehehe

アヌム ちゃん said...

Salam.
Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Dapat ke Syiqin main di Smart Wonder tu? Ke mummy dia terlupa lepas tengok Dato Siti. hehehehe...

FAZLINA AZIZ said...

memang sume pelajar af tggl dlm rumah kaca ke?

zuwaidah said...

ujang - tak sempat nak ambil gambar bersama, kalau dulu keje di hotel sempat gak.

linda - dato siti control lagi tu...maintain cool.

azrina - syiqin sempat main kat smart wonder sekejap jeee pastu turun lepak sekali dengan mak dia hehehehhee

fazlina aziz - budak af belajar je kat rumah kaca. dia org stay kat mines resort.

Zue Zoey said...

dekat dah ngan umah zue, tp malas nak pegi mase dato' siti tu. dah tahu, mesti ramaiiiiiiiii... hehehehe

wafiqa said...

heheh sabo jer la. Cumil dato siti..sy pun nak comel mcm dia jugak..huhuhu pakai simply siti ekk ;p?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...