Nuffnang Ads

Thursday, March 17, 2011

My Wish Lists

Idnsyaallah dengan izin ALLAH SWT akan menjadi satu kenyataan.  Moga2 dipermudahkan segala urusan.   Anda bagaimana, ada wish list tak?

Ya Allah, semoga satu hari nanti aku dan suami dijemput menjadi tetamuMu di tanah suci Mekah. Semoga dipermudahkan.  Amin  



Nikon D3100, sedang mengumpul duit sendiri beb

SK II Pitera Essence Set - ini juga dalam perhatian

Yang ini jugaaaaaaaaaa

Punya rumah yang cantik, tak semestinya besar memadai untuk kita2 jeeeee

Semoga Syiqin menjadi anak yang soleh dan bijak pandai, tahun depan dah nak tadika kan...soooooo kena bangun awal yeeeee.



Dannnnnn juga Faizal berjaya tamatkan pelajarannya dan sukses dalam bidang tourism.  
v

v

v

v

v

Semoga aku dan dia hidup kekal bahagia hingga ke hujung nyawa.


2 comments:

yanti isa said...

semoga semua impian maksu menjadi kenyataan dan permudahkan segalanya

zuwaidah said...

yan, mudah2an amin....
lama tak nampak...meh ler kita sembang2 mcm dulu2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...